Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

"Διπλωπία Και Κινέτωση Το Δικό Μου Vertigo"



Απόκαμα να Βλέπω άδεια μάτια! Τα όνειρα μου και τα δικά σου μουσκεμένα σε ξύλινα τελάρα τα στιβάξαν, σε ψυχρά σιδερένια συρτάρια τα αρχειοθετήσαν! Τις χρησιμοποιημένες από αυτούς ελπίδες μου ανακυκλώνουν για να χρησιμοποιηθούν ξανά σαν ντενεκεδάκι άδειο και πατημένο! Δέν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην ελπίζεις ή να πουλάς τα όνειρα σου για ψίχουλα; Μου είπαν οτι τα όνειρα και της ζωής μου η σκηνοθεσία είναι δικά μου, κανείς όμως δέν μου είπε πως θα τα χαλάγαμε στην αξία μεταπώλησης τους! Περικοκλάδες, πράσινα λιβάδια, τουλίπες και αγρωστώδη ονειρεύτηκα, βάτους και τσουκνίδες διέσχισα..!Μάτια βουρκωμένα, μακρινά με μάθαν να αντικρύζω!Προδομένα όνειρα και φωνές χαμηλωμένες!Νεκρές ελπίδες!Όνειρα ξυράφια! Ξένο καράβι μιας θάλασσας δικής μου έγινα! Μου ενστάλαξαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, φτηνές σκέψεις και ιδέες, φόβους! Ένα άλλο Delirium Tremens...
Τα χρόνια έχουν περάσει, δέν θυμάμαι πια την τελευταία φορά που τους παραδόθηκα!Δέν περπάτησα ξανα στο ευφάνταστο και συνάμα παράξενο γυαλιστερό τους δάπεδο με τα περίεργα ασπρόμαυρα τετραγωνάκια, έπαψα να είμαι πιόνι! Οι λέξεις κολλούν στο λαρύγγι μου! Δέν ξέρω αν θεραπεύτηκα από τον ίλιγγο και την ζάλη,το Vertigo από τα παραμύθια και τα αναμάσημένες θολές λέξεις αυτών που καιροφυλαχτούν να αρπάξουν μερίδιο από τα δικά μας κεκτημένα. Δέν ξέρω αν ξέφυγά από το τρομώδες παραλήρημα! Ξέρω μονάχα ότι έπαψα να είμαι σκιά στα δυνατά φώτα και απ΄την αλήθεια μου τη νύχτα ξετύλιξα! Όπως λέει και ένα τραγούδι "Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει".
Ελπίζω μονάχα όλα να γίνουν όπως τα έχουμε σχεδιάσει και να διαβούμε τούς άρρωστους αυτούς καιρούς και το μακρύ, υγρό και υπόγειο τούνελ που μας προκαλεί "Διπλωπία Και Κινέτωση Το Δικό Μας Vertigo" γιατί απόκαμα να βλέπω άδεια μάτια, απόκαμα...

4 σχόλια:

  1. και όλα να μη γίνουν όπως τα έχουμε σχεδιάσει σίγουρα το ταξίδι θα προσφέρει πολύ περισσότερα. το θέμα είναι να μη φοβηθούμε να ανέβουμε στο λεοφωρείο που θα μας οδηγήσει στην έστω και στιγμιαία πλήρωση του ονείρου. εξάλλου τι αξία έχει η ζωή χωρίς μικρούς θανάτους έστω κι αν αυτοί είναι των ονείρων μας! καλό ξεκίνημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λόγια σου αγαλλίαση!Σου προσφέρω λοιπόν μια θέση στο ευφάνταστο αυτό λεωφορείο που προορισμό δέν έχει, με μοναδικό σκοπό την ακαταύπαστη αναζήτη!
    Θέσεις υπάρχουν πολλές αρκεί να είστε φιλαπόδημοι και να μην σας φοβίζει το ταξίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξίζει να υπάρχεις για ένα όνειρο...
    κρατα μια θέση και για μένα στο λεωφορείο σου....νομίζω το ταξιδι ότι θα είναι υπέροχο...
    υπέροχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Vaso Mprataki!

    Για σένα καλή μου άλλη μια θέση κράτησα!
    Η συντροφιά σου θα είναι υπέροχη!Αν γνωρίζεις καλούς συνταξιδευτές μην φοβιθείς να τους προτείνεις να κοπιάσουν στα ταξίδια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή